Party Balloon: dé partij voor alle soorten ballonnen met inhoud
+31 (0)20 4201272 (Amsterdam)
+31 (0)20 6452654 (Amstelveen)

Helium Ballonnen

Helium ballonnen maken het feest nog leuker. Wie wordt er nou niet vrolijk van een ballon die aan een draadje in de lucht blijft hangen?

Met helium ballonnen weet u zeker dat het met de versiering van de feestlocatie goed zit. Het feest kan beginnen, of het nu de opening van een bedrijf is, een jubileum, een huwelijksfeest, een speciale verjaardag, of een kinderfeestje.

Helium ballonnen zorgen niet alleen op een kinderfeestje zelf voor een feestelijke stemming. Geef kinderen ook eens een helium ballon mee naar huis na afloop! Gegarandeerd dat ze zich het feestje nog lang zullen herinneren. Let wel op dat een helium ballon goed moet worden vastgehouden, want anders vliegt de ballon weg!

De helium in een ballon zorgt ervoor dat de ballon, afhankelijk van de maat van de ballon, 15 á 20  uur lang blijft zweven. Helium is een inert gas en niet brandbaar. Onze helium ballonnen kunnen we ook bewerken, zodat ze een aantal dagen goed blijven. Dat een ballon gevuld met helium opstijgt, komt overigens doordat helium lichter is dan lucht.

We hebben een assortiment van ruim 500 ballonnen die geschikt zijn voor helium. Al onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk

Hierbij een impressie van ons aanbod ballonnen .
Genoeg inspiratie opgedaan? Tijd om zelf  Helium ballonnen te bestellen!